Korak ispred ostalih

Studentski centar Sveučilišta u Mostaru slovi za najmoderniji i najkvalitetniji studentski dom u Bosni i Hercegovini. – Centar pruža smještaj i prehranu studentima Sveučilišta u Mostaru kroz akademsku godinu te nudi mogućnost korištenja prehrane za studente mostarskog Sveučilišta koji nisu na smještaju. Jedini je studentski dom koji pruža tri obroka dnevno sve dane u mjesecu, sve smještajne jedinice opremljene su vlastitim sanitarnim čvorovima, internetskim i kablovskim priključkom, grijanjem i toplom vodom a zajedničke prostorije pokrivene su wiffi mrežom. Kako bi studentima bili osigurani najbolji uvjeti boravka, veliki broj smještajnih jedinica opremljen je i klima uređajima te hladnjacima.

Novosti iz Centra

Studentski servis

U cilju pružanja što boljih usluga studentima, učenicima i otvaranje mogućnosti zapošljavanja istih, osjećamo se dužnim pobliže vam ukazati na rad i mogućnosti zapošljavanja preko Studentskog servisa.
Članovi Studentskog servisa mogu biti studenti i učenici koji su navršili 15 godina starosti. Svaki član Studentskog servisa mora biti učlanjen u Studentski servis.

Javne nabavke

Smještaj i prehrana

Sobe posjeduju vlastite sanitarne čvorove, besplatni internetski i kablovski priključak, grijanje i toplu vodu. Veliki dio soba opremljen je i klima uređajima i hladnjacima. Smještajni kapacitet centra je 187 soba.

Uspješne priče iz Centra

0% Zadovoljstvo studenata
0 Zaposlenika Centra
0 Studenata u Servisu
0 Godine iskustva
0 Korisnika smještaja

Sportski kolektivi

Studentski centar Sveučilišta u Mostaru – jedini centar u Bosni i Hercegovini koji uz osnovne usluge studentima pruža i mogućnost rekreativnog i profesionalnog sportskog razvoja. Sportski kolektivi koji djeluju pod našom Sportskom udrugom studenata su košarkaški, odbojkaški, taekwondo i kickbox klubovi. Pridružite nam se!

Osiguraj svoje mjesto u Studentskom centru Mostar