Smještaj i prehrana SCM Mostar

Dobrodošli u Studentski Centar Mostar

Studentski centar Sveučilišta u Mostar ustanova je koja studentima Sveučilišta u Mostaru pored osnovnih usluga smještaja i ishrane pruža i usluge kulturnog, sportskog i rekreacijskog karaktera, radi kao medijator u privremenom i povremenom zapošljavanju studenata, te obavlja niz drugih djelatnosti vezane za poboljšanje studentskoga standarda.

Smještaj u sobama

Smještajni kapacitet centra je 179 soba koje se nalaze u dva paviljona a opremljene su kablovskim i internetskim priključkom, vlastitim sanitarnim čvorovima, balkonima te klima uređajima i hladnjacima.

Prehrana u menzi

Studenti stanari SCM-a imaju osigurana tri obroka dnevno sve dane u mjesecu. Kuhinja radi svakim danom i za korisnike je otvorena od 7.00 do 19.30 sati. Obroci se poslužuju u slijedećim terminima: doručak od 07.00-08.15 sati, ručak od 12.00 – 14.00 sati te večera od 17.00-19.30 sati. Studentski restoran mogu koristiti i studenti koji nisu na smještaju u centru a studenti su Sveučilišta u Mostaru.

Dodatne usluge

Uz vrhunski smještaj i prehranu, studentima su na raspolaganju i dodatne usluge koje centar nudi u cilju što kvalitetnijeg studentskog standarda kao što je korištenje Fitness centra SCM, teretane, multimedijalnih učionica, čitaonice za učenje te moderno opremljeni street workout park. Za vanjske korisnike tu je usluga cateringa, organizacija domjenaka, svečanih večera te usluge vešeraja.

SCM sastoji se od dva paviljona (Stari i Novi dom)

Centar se sastoji od dva paviljona koji su rekonstrukcijom 2008 godine renovirani i opremljeni po najvišim standardima. Danas, centar zahvaljujući vrhunskom smještaju i ostalim uslugama koje pruža slovi za najbolji centar u regiji. Paviljoni su klimatizirani, opremljeni wiffi mrežom te zajedničkim prostorijama za učenje i druženje studenata.
Studentima su na arspolaganju tri obroka dnevno svaki dan u mjesecu. Doručak se služi kao slani i slatki doručak. Za ručak i za večeru korisnici naših usluga mogu birati jedno od minimalno pet glavnih jela koji se svakodnevno nalaze na jelovniku. Uz to se služe više vrsta priloga, juha, salata, deserti… Sve namirnice za spravljanje jela su u svježem stanju i visoke kvalitete i pod strogom kontrolom odgovarajućih sanitarnih službi. Kuhinja djeluje pod ISO i HACCP standardima. Treba istaknuti kako se na dnevnoj osnovi podijeli od 1500 do 2000 obroka.

Galerija slika

Prijavi svoje mjesto u Studentskom centru Mostar

Sektor studentskog standarda
Email: smjestaj@scm.ba | Tel: 036 337 203 | Fax: 036 315 364