Hostel SCM Mostar

Dobrodošli u Hostel SCM

Hostel SCM smješten je na idealnoj lokaciji u gradu Mostaru okružen stoljetnom borovom šumom u samom centru grada a nudi smještaj po najpovoljnijim cijenama u gradu.. Idealnim odabirom za smještaj čini ga također blizina gotovo svih turističkih destinacija kao što je Stari mostar, Blagaj ali i Sveučilište u Mostaru. Hostel SCM izvrstan je odabir za veće grupe gostiju kojima je na raspolaganju veliki parking za vozila i autobuse koji je pod video nadzorom.

Gostima su na raspolaganju jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe u čiju je cijenu uračunata i kablovska TV, Internet priključak, vlastito kupatilo, grijanje, balkon s pogledom na Mostar i vlastiti parking s video nadzorom.

Gostima je na raspolaganju i doručak u restoranu Studentskoga centra, a prema zahtjevima, za veće grupe gostiju nude se i ostali obroci. Hostel također nudi usluge cateringa kao i organizaciju raznih manifestacija kao što domjenci, svečane večere i ostali prigodni sadržaji.

CJENIK USLUGA pogledajte ovdje. 

U centru se nalaze Caffe klub i Fitness centar SCM.

 

Posjetite naš Hostel SCM

Više informacija o mogućnostima rezervacije putem kontakt telefona: 036 337 203, mail: smjestaj@scm.ba. Hostel ponuda Studentskog centra vrijedi u ljetnom periodu od 01.07.do 31.09. Kuhinja Studentskog centra radi u slučaju 30 i više gostiju.

Rezerviraj smještaj u Hostelu SCM

Email: smjestaj@scm.ba | Tel: 036 337 203 | Fax: 036 315 364