Sportska udruga studenata

Najbolja promocija SCM-a

Cilj naših sportskih kolektiva u sklopu Centra je djelovati po principu američkih sportskih kampusa gdje svi studenti imaju priliku pronaći sport za sebe i profesionalno se njime baviti. Možemo slobodno reći da smo imali sreću sa svim generacijama naših studenata koji su ostvarili brijne uspjehe.

Košarka

U sklopu Sportske udruge studenata osnovan je i Studentski košarkaški klub Student koji se za kratko vrijeme uvrstio među najbolje klubove Bosne i Hercegovine.

Odbojka

Klub je nastao 2013. godine kao želja mladih studentica za rekreativnim bavljenjem odbojkom koja je nedostajala gradu Mostaru. Od osnutka klub niže vrhunske rezultate i postao je iznimno praćen na domaćim utakmicama te prepoznat u cijeloj zemlji.

Taekwondo

Taekwondo klub osnovali smo upravo s namjerom da privučemo studente da se upoznaju sa ovom plemenitom borilačkom vještinom. Nismo ni sanjali da će nam donijeti pregršt medalja i odličja.

KickBoxing

KickBoxing klub osnovan je na inicijativu nekolicine naših studenata koji su sebe pronašli uravo u ovom popularnom sportu. U našoj dvorani trenutno trenira nekolicina vrsnih boraca.

Novosti iz naših sportskih kolektiva

Prijavi svoje mjesto u Studentskom centru Mostar

Anita Glibić, mag.nov. – Voditelj sektora društvenih djelatnosti
Email: drustvene.djelatnosti@scm.ba | Tel: 036 337 204 | Fax: 036 315 364