KickBoxing Mostar

KickBoxing sportski kolektiv SCM-a

Studentski centar Sveučilišta u Mostaru u želji za pružanjem sportskih manifestacija i bavljenja sportom u rekreacijskom i profesionalnom smislu osnovao je Sportsku udrugu studenata prije nepune četiri godine. U sklopu Udruge osnovan je i Studentski košarkaški klub Student koji se za kratko vrijeme uvrstio među najbolje klubove Bosne i Hercegovine.

SKK Student svojom je strategijom omogućio mladim sportašima paralelno bavljenje košarkom i studiranjem na fakultetima, a sve po principu američkih sveučilišta. Učinio je to na način da svi članovi KK Studenta imaju besplatan smještaj i ishranu u Studentskom centru Mostar sve dok su aktivni članovi kluba.

Cilj kluba je kroz afirmaciju u sportu podignuti razinu svijesti kod mladih o zdravom načinu života i omogućavanje nesmetanog školovanja. Kroz spomenute olakšice klub također želi privući što veći broj članova, mladih studenata da uz studij, svoje studentske dane sprovodu u zdravom i aktivnom okruženju.

Kick Box uspjesi

U sportskoj sezoni 2014./2015. Studentski košarkaški klub „Student“ postao je prvak Lige Herceg Bosne (2. državne Lige) te postao član Premier Lige BiH (1. državna Liga).

Prijavi svoje mjesto u Studentskom centru Mostar

Anita Glibić, mag.nov. – Voditelj sektora društvenih djelatnosti
Email: drustvene.djelatnosti@scm.ba | Tel: 036 337 204 | Fax: 036 315 364