Mama i djeca proslavile zadnji ovosezonski trening u Fitness centru SCM

Mama i djeca proslavile zadnji ovosezonski trening u Fitness centru SCM

Fit mama & aktivno dijete proslavili uspješnu sezonu

Fitness centar Studentskoga centra Sveučilišta u Mostaru organizirao je proslavu u svojim prostorijama za djecu i mame koje vježbaju u ovom Centru.

Anita Glibić i Ivana Džidić došle su prije godinu dana na ideju da organiziraju fitness s mamama koje imaju malu djecu.

S obzirom da je majkama uvijek problem gdje ostaviti djecu kako bi mogle otići na trening ,spontano nam je došla ideja kako bi djeca uz majke mogli  dolaziti na naše treninge gdje osim što mame imaju vrijeme za sebe, djeca također dobivaju jako kvalitetno vrijeme posvećeno njima a sve sa našom trenericom koja je za njih osmislila poseban razvojni program. pojasnila je Glibić

Fitness centar je organizirao zakusku za roditelje i djecu budući da je ovo zadnje druženje prije ljetne pauze.

Mi smo zadovoljni s odazivom te smo ovom proslavom željeli zahvaliti svim mamama i dječici, ali naravno i pozvati ostale mama da nam se priključe. Kroz prvu sezonu postigli smo velike uspjehe sa našom dječicom gdje se inercijom dogodilo da u grupi imamo nekoliko dječice kojima je bio potreban poseban oblik treninga zbog određenih dijagnoza i ono što smatramo najvećim uspjehom jer povratna informacija od njihovih liječnika kako su napredovali mnoog bolje zahvaljujući našim programima.” rekla je Glibić.

Cilj ovog hvale vrijednog projekta je da djeca uz svoje mame od najranije dobi steknu naviku bavljenja fizičkom aktivnošću što predstavlja velik korak prema zdravlju djece.